Natančno merjenje koncentracije alkohola v izdihanem zraku
Najnovejša generacija aparatov za analizo izdihanega zraka

AlcoQuant 6020 postavlja nove standarde glede natančnosti, zanesljivosti, prijaznosti do uporabnika in porabe energije. Najnovejša generacija aparatov za analizo izdihanega zraka je še natančnejša, bolj kompaktna in enostavnejša za uporabo kot aparati prejšnjih generacij. Glavni značilnosti aparata AlcoQuant 6020 sta enostavno rokovanje v praktičnih situacijah in primernost uporabe na širokem področju.

Intuitivne upravljalne funkcije za izjemno enostavno uporabo

Uporaba aparata AlcoQuant 6020 je izjemno enostavna. Dostop do upravljalnih menujev se izvaja samo preko treh tipk. Vse pomembne informacije kot na primer status naprave, izmerjene vrednosti in sporočila o napakah so prikazane z enostavnim tekstom na osvetljenem grafičnem prikazovalniku. Uporabniški vmesnik je sam po sebi razumljiv in omejen samo na najnunejše informacije.

Neprimerljiva zanesljivost v vseh merilnih situacijah

Najnovejša tehnologija zaznavanja zagotavlja najučinkovitejše meritve in zanesljivost aparata. Robustno ohišje je oblikovano po ergonomskih načelih in omogoča varno rokovanje v vseh situacijah. Po samem zagonu izvede aparat postopek samopreverjanja in nato nenehno spremlja postopek jemanja vzorca, da takoj odkrije morebitne napake.